tisdag 7 oktober 2008

Osocial

Jag går på Cambridge nu och det går ganska bra. Jag tar en dag i taget och varje eftermiddag vill jag nästan ge upp men så kommer kvällen och allt är bra igen. Började med kombinerad kur 1 vecka och nu har jag gått på ren kur i en vecka. Vågen går nedåt, inte fullt så fort som jag hade hoppats på, men det går nedåt :-) Så här "lite" som jag väger nu har jag inte vägt på flera år och då är det ändå 15 kg kvar *suck*

Jag måste hålla ut för nu ska fläsket bort! Det har tagit mig 8 år att lägga på mig, då kan jag lägga några veckor på att få bort det. Men varje dag planerar jag allt jag ska laga och äta när jag väl ska äta igen :-)

Det mest tråkiga är väl, förutom att jag inte får äta, att jag är väldigt osocial nu. Men jag klarar inte att fika med ett glas vatten när jag ser alla bullar, kakor, pajer och denna kaffedoft. Nej, det här med att vikten ska ner är skitviktigt för mig och då får jag offra lite annat som mat och umgänge sålänge.

1 kommentar:

Miralin sa...

Vad duktig du är, provade camebridge för några år sedan men tyvärr tålde jag inte sopporna. Men kompisen som jag gick med gick det jättebra för. :-)