måndag 13 oktober 2008

Förkylning

Elliot har fått sin sjuttielfte förkylning sedan han började dagis och febern kan man ju dämpa med Alvedon, att han har dålig matlust är ju inte mycket att göra åt, man får bara vara glad att han får i sig något alls. Men detta snorande och slemmande är så hemskt! Näsan rinner i ett och när han ligger ner rinner det ner i halsen vilket får honom att hosta vilket får honom att kräkas.

Så två timmar efter att han somnade igår började han hosta och då var det bara att rusa in och slita upp honom ur sängen så han slapp att spy ner den. Såklart är det ju inte roligt att kräkas så då blir han helt förtvivlad och gråter jättemycket vilket gör att han slemmar ännu mer vilket... Jepp, får honom att kräkas mer. Så det är bara att krama och vyssja kräkisen och försöka lugna ner honom.

Han är så hes också så han får inte fram något utan man ser bara hur munnen rör sig och han försöker berätta precis hur hemskt läget är för honom nu samtidigt som tårarna sprutar. Stackars mammas lilla bebis... Det var rätt skönt att duscha sedan när han hade lugnat ner sig för kräket luktar ju inte hallon direkt ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Usch stackars Elliot. Milton har fått höstens första förkylning. Lite feber natten till fredag men sen har det avtagit igen så det är ju skönt. Nu börjar man stirra på telefonen på jobbet igen, undrar när dagis ska ringa. Han var ju visserligen inte jättemycket sjuk i våras men ändå, det märks att det är förkylningstider på G. Nyckelskåpet ja, kom inte på vart det var ifrån, kan det varit IKEA? ha en bra dag! Kram kram!!

Miralin sa...

Stackars Elliot, det lät inte alls roligt. Man önskar liksom att man kunde få vara sjuk istället...

Miralin sa...

Vargspindel! Tack för den du, nu kommer jag ha mardrömmar i veckor framöver. :p

Miralin sa...

Nej men fy, vilken dag du har haft. :(
Man måste tillåta sig att bryta ihop lite ibland, jag tror inte att det är nyttigt att bara bita ihop hela tiden.

Anonym sa...

haha, har nyss lärt mig kommentera på blogspot.com. :) jaha, okej, det är en mycket fin blomma.
och hoppas elliot kryar på sig. :)