onsdag 18 februari 2009

Vad hände?

Igår deklarerade jag för min man att nu får det vara slut på allt snask, gräddigt och sött. Okej med lite McDonalds då och då, men det räcker. Vi har varit sjuka mycket under vintern och kroppen har skrikit efter onyttigheter och vi har gjort den till lags.

Sedan åkte vi och handlade, och jag vet inte riktigt vad som gick fel men när vi kom hem hade det slunkit med kex, semlor, chips och choklad bl.a. och sedan åkte S. och köpte middag på McDonalds.

5 kommentarer:

Miralin sa...

Kul att tipsen kom till nytta. :)
Jag känner igen detdär med smycken. Vigselringen är det enda R har på sig, annars är det totalstopp.

Tyvärr var igenkänningsfaktorn på ditt inlägg också alldels för hög. Vet inte hur många gånger jag deklarerat att "nu är det stopp!" det håller typ tills det är dax att handla nästa gång :p

Cissi sa...

Usch, jag kännner också igen det där. Jag har försökt börjat bromsa här hemma men ändå så frossar vi titt som tätt. Men det känns rätt hopplöst så länge man är själv om att vilja och karaktären är sådär.

Kattjakten sa...

Alltså, jag vet inte hur vi lyckas, men jag tror att vi har en hel hylla i skafferiet som är en blandning av kakor, choklad, gamla chips och annat onyttigt. Fast egentligen ser det rätt äckligt ut :-).

Anonym sa...

haha, känner igen det där. tyvärr. Vad jag inte förstår är varför det alltid blir värre såfort jag sagt orden "aldrig mer".??
Bättre lycka nästa gång iaf!

Anonym sa...

Det är svårt att stå emot frestelser... :-(