onsdag 8 juli 2009

Skandal

Jag är inget fan av Michael Jackson och har aldrig varit men jag tycker ändå att han har varit en väldigt bra artist som har gjort bra musik som aldrig blir omodern. Han har haft ett relativt tuff liv och blivit väldigt granskad och kan tyckas märklig.

Men jag tycker att det är ren skandal att det är först nu, efter hans plötsliga död, som hans musik återigen börjar spelas flitigt på radio och MTV. Det är nu han börjar hyllas och höjas. Alla vänliga och kraftfulla ord som igår sas av vänner och familj på minnesstunden, fick han höra dom orden när han var i livet och behövde dom?

Men så är det väl alltid. Det är först när någon är oåterkalligen borta som folk reagerar. Det som skär mest i hjärtat är de tre barnen som står utan sin pappa. Men de kommer med största sannolikhet bli väl omhändertagna av folk som älskar dom.

3 kommentarer:

Maria Jonsén sa...

Går ju inte att gnälla på nån som är död... Håller med, fattar inte varför alla är så sorgsna nu. Visst, han var en stor artist och kommer säkert bli ihågkommen ett bra tag. Men efter diverse "skandaler" som operationer och barn utanför balkong som fick mer nyheter än hans musik nästan, är det lite konstigt att han nu är helgon personifierat och allt är glömt och förlåtet.

Emelie sa...

Åh men då kanske jag kan testa det. har med en såndär Fn-knapp nere till vänster...
Så surt när datorn strular...
KRAM!

Jenny sa...

Jess, för att svara på din fråga om Samuels övernattning på sjukhuset så var det inget tvång, vi fick åka hem om vi ville, men Tommy som skulle göra Samuel sällskap kände inte för att gå upp i ottan för att vara där utan valde att stanna eftersom det erbjöds :)